Stationsvej 12, Årslev, 5792 Årslev

Denne skønne murmestervilla ligger centralt i Årslev - blot 10 minutters kørsel fra Odense. Årslev er en hyggelig by i rivende udvikling og midt i byen finder I denne perle af en bolig, som byder på 131 m2 boligkvadratmeter samt 72 m2 nyrenoveret kælder i boligkvalitet.
Boligen som er opført i 1935 er løbende vedligeholdt og renoveret. Grunden er på 781 m2 og giver plads til både græsplæne~med frugttræer, carport, ekstra parkeringspladser, cykelskur og en stor sydvendt træterrasse, hvor man på solrige dage, har glæde af solen hele dagen.
Boligen indeholder soveværelse m/walk-in closet, 2 værelser, 2 stuer en-suite, spisekøkken, 2 badeværelser, gæstetoilet og en nyrenoveret kælder med store, lyse disponible rum.
Når I træder ind af hoveddøren, befinder I jer i en lys entré med trappe til 1. salen, hvor lyset strømmer ind på reposen, da der er åbnet op til kip med synlige bjælker. Fordelergangen på 1.salen leder videre til et stort værelse samt et soveværelse med walk-in closet. Walk-in closet har dog en størrelse, så det også kan bruges til kontor eller børneværelse. Sidste rum på 1. salen er et rummeligt lyst badeværelse med varme i gulvet og helt nyt badeværelsemøblement. Overalt er der fyrretræsgulve.
I stueetagen byder ejendommen på 2 lyse stuer en-suite. Den ene med brændeovn og den anden med dobbeltdøre, som giver adgang til den store træterrasse. Fra stuen er der adgang til et stort værelse med sydvendt vinduesparti, som giver et godt lysindfald. I stuerne, gangen og værelset er der lyse fyrretræsgulve. Køkkenet er absolut funktionsdygtigt, men af ældre dato og et af de eneste rum som ikke er renoveret gennem de seneste år. Fra køkkenet er der en lille gang, som også er udgang til haven. Sidste rum i stueetagen er et gæstetoilet.
Fra entréen er der nedgang til en lys, tør og rummelig kælder. Kælderen er indrettet med indgang fra haven, vaskerum, teknikrum, badeværelse og to disponible rum. Da der er drænet rundt om huset og ydervæggene er isoleret indvendigt, er der et godt og tørt indeklima i hele kælderen, som også kan indrettes med kontor, hobbyrum, gildesal eller lign. Der er masser af plads og gode opbevaringsmuligheder, da der er skabe med skydelåger i flere rum. Alle rum har ens lyse klinker, som er lagt i hhv. 2016 og 2020. Badeværelset har gulvvarme og møblementet, som er fra 2016,fremstår nyt og pænt.
Beliggenheden byder på alt, hvad man behøver. Her er både skoler, daginstitutioner og et hav af indkøbsmuligheder, og samtidig byder nærområdet på mange muligheder for fritidsaktiviteter samt naturskønne områder. Der er ikke langt til motorvejen og heller ikke til Årslev Station, hvorfra toget bl.a. kører til Odense, Ringe og Svendborg. Tog til Odense nås på blot 13 minutter.
I kommer til ejendommens carport og øvrige parkeringspladser via en lukket vej, hvorfra der også er direkte adgang til grønne områder og stisystemer, som gør det nemt at komme rundt i nærområdet.
Man kan kun blive forelsket i denne skønne ejendom. Kom og kig. Vi fremviser gerne.